Copyright

Copyright 2018

De website van Corem Interieurs – Meubels® geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze cliënten, waarbij het niet is toegestaan de website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Corem Interieurs – Meubels® is het niet toegestaan deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze website te framen.  

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Corem Interieurs – Meubels® tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Corem Interieurs – Meubels® is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze (potentiële) cliënten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en
Q & A’s. Corem Interieurs – Meubels® is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website of in de sociale media geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Corem Interieurs – Meubels® weer.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@coreminterieurs-meubels.nl